Over Clement

Teamwork staat bij ons centraal

Om uw droomapotheek te realiseren staat het CLEMENT Design Team, voor u klaar:  een groep dynamische interieurarchitecten, voor wie geen uitdaging teveel is. Zij staan open voor creatieve evoluties en nieuwe tendensen, toetsen deze aan de nieuwste marketingstudies, en kunnen zo een tijdloze en toch trendsettende apotheek ontwerpen. Voor uw apotheek-ontwerp hebt u steeds dezelfde interieurarchitect als aanspreekpunt. Hij/zij kent uw dossier dan ook door en door,  wat een duidelijke en directe communicatie ten goede komt.

Voortdurende interesse in design-evoluties en nieuwe trendy materialen inspireren onze ontwerpers om steeds weer met creatieve voorstellen naar voren komen, rekening houdend met uw persoonlijke wensen.
Bij ons gaan esthetiek en functionaliteit hand in hand.

Op onze productiesite realiseert een  team van gespecialiseerde meubelmakers uw apotheek  met de grootste nauwkeurigheid en vakbekwaamheid.  De modernste productietechnieken en –methodes dragen hiertoe bij.

 Showroom

Wellicht als enige inrichter op de Belgische markt, laten wij onze klanten niet kiezen ‘op papier’ !
In onze ruime Clement-showroom komt u inspiratie opdoen, kleuren en materialen voelen en vergelijken, en de kwaliteit van onze meubelen zien, …

Graag na afspraak natuurlijk, zodat een interieurarchitect u alle deskundige uitleg kan geven.